Stupně duševní zralosti

Přejít na obsah

Stupně duševní zralosti

Voda Světla
Published by Jan Marschner v Duchovní rady · 25 Únor 2020


c

Chystáme přednášku o stupních duševní zralosti, jelikož poznáváme, že představy lidí o vnitřním vývoji, které mají vést k dosažení osvícení neboli ke znovuzrození v duchu, jsou stále naplněny očekáváním jiného druhu, nežli doopravdy mají býti.

Žel mnohé dlouhotrvající středověké náhledy z náboženského života o tom, že je možné si věčný život koupit, nebo zasloužit částečným polepšením, či vykonáním dobrého skutku bez celistvé proměny sama sebe, brání radostnému vykročení vstříc skutečné celistvé změně na všech úrovních.  

Duševní život člověka, je vnitřní život odehrávajíce v nás samotných a naše myšlenky jsou v něm vyjadřovány našimi emocemi.

Tak jako proběhla celým světem vlna snahy naučit se pozitivně myslet, je nyní potřeba naučit se pozitivním emocím jako přirozenému následujícímu stupni.  
Ne však každý si uvědomuje obrovskou skrytou sílu v emocích, které v nás dřímou a umožňují pracovat s OBROVSKÝMI silami, jež se ve stvoření nachází a kterými může být náš život zkrášlen nebo proměněn v utrpení nebývalého druhu.  

Na přednášce, kterou chystáme budou odhaleny zákonitosti těchto sil a jejich účinky.

Velmi se na Vás těším a přeji krásné dny.

Jan Marschner



Voda Světla
Kontakt:
Jan  Marschner
Raisova 2488
Varnsdorf, 407 47, ČR
Mobil: 77 43 76 150
     
e-mail: voda-svetla@seznam.cz
Web: www.vodasvetla.cz
Jít za čistou energií
Návrat na obsah